Jouw eigen foto van Mark in de gallery?

Deze site brengt jou al het nieuws over Mark en Michel. Daarnaast willen we de beste foto's en filmpjes  tonen. Heb jij een mooie foto of film van Mark, Michel of de Impreza WRC, stuur deze dan naar foto@menmrally.nl

Wie weet zie je jouw eigen meesterwerk binnenkort in de Gallery!

 
Dank...
Via deze weg willen we iedereen bedanken voor de steunbetuigingen, kaarten en fruitmanden die wij mochten ontvangen na onze sortie tijdens de Hellendoorn rally.
Lees verder.
 
Hellendoorn Rally 2008 eindigt in mineur
Afgelopen weekeinde was Hellendoorn de plaats voor rallyminnend Nederland, waar de 27ste editie van de  Hellendoorn Rally werd verreden.  
 
Doorstart voor Edwin en Pieter in Hellendoorn
Met nog drie wedstrijden te gaan, is er weinig ruimte meer voor foutjes van Edwin in de Hellendoorn Rally.  
 
Symphonica in Rosso
De Amsterdam Rallysprint is de perfecte locatie voor de vuurdoop van de brandweer-rode bolide. Kan Mark met de nieuwe auto de hattrick voltooien, na de winst in 2006 en 2007?
 
Doorstart van het seizoen in Amsterdam
Eenmaal per jaar is de hoofdstad toneel van de Nederlandse rallysport. Veel teams gebruiken Amsterdam om op te warmen voor de tweede helft van het seizoen..
 
Gallery Duitsland toegevoegd
Zoals gebruikelijk waren veel MenMRally fans afgereisd naar Duitsland, om Mark en Michel aan te moedigen in de Deutschland Rallye. Gelukkig hadden ze ook tijd om foto's te maken.
 
Nederlands onderonsje in Duitsland? Wanneer je het startveld ziet van de ADAC Rallye Deutschland, lijkt het wel een Nederlands onderonsje. Naast deelname van Mark en Michel staan nog 6 Nederlandse teams aan de start in Trier.
 
Einde pechreeks met tweede plek 
Het weekend van 19 juli stond voor Mark en Michel in het teken van de Eifel Rallye. Hier oefende het team voor de WK wedstrijd die 4 weken later in de Eifel verreden wordt. Lees verder...
Brons voor Edwin en Pieter in EGR
Hard werken wordt beloond zullen Edwin en Pieter gedacht hebben toen zij afgelopen zondag over de finish reden. Na een paar keer uitvallen met schade valt nu eindelijk alles op zijn plek.
Forfait voor Mark en Michel
Ondanks dat het team veel energie gestoken heeft in de voorbereiding voor de
Exotic Green Rally heeft het team besloten af te zien van deelname aan de
Brabantse klassieker.
Unieke actie i.s.m. Pulsemedia.nl Vanaf de ELE rally gaat er een unieke wedstrijd van start. Samen met canvasdirect.nl reiken we elke wedstrijd een canvasdoek van aan diegene die de mooiste rallyfoto instuurt.
Einde strijd voor het NK
Wilde het team aansluiting krijgen in het kampioenschap moest het finishen in een top 3 notering. Niet onmogelijk, maar wel uitdaging aangezien de top dicht bij elkaar ligt. Lees verder....
Vol aan de bak in het Brabantse land In de 44ste editie van de ELE rally komen alle toppers van Nederland aan de start. Met al twee schap-resultaten, moet het team presteren om in de race te blijven voor het NK
Edwin en Pieter: klaar voor de strijd in Helmond
Het belooft een mooie strijd in de N4 klasse te worden, daar ook oud kampioen Verkooijen én Talent first Kevin Abbring aantreden met een Subaru Impreza N14.
Galleries Sezoensrally geopend!
De foto's van de Sezoensrally zijn bijgeplaatst in de Gallery.
Mark en Michel
Edwin en Jacco
Edwin Schilt voor het eerst op de Belgische rallypaden
"In Hulst hebben we een aardige progressie laten zien. Desondanks gaan we rustig van start, aangezien je in de Sezoens alleen maar kunt verliezen." aldus Edwin Schilt.
Galleries Hulst en Vogelsberg geopend!
De foto's van Vogelsberg en Hulst zijn bijgeplaatst in de Gallery.
Vogelsberg: Mark en Michel
Hulst: Mark en Michel
Hulst: Edwin en Pieter
Korte Proflex Merwede Rally Hulst
Met de overwinningen in de vorige twee edities van de Proflex Merwede Hulst Rally op zak, reisde het MenMRally team van Mark van Eldik vol goede moed af naar Hulst.
Twee drukke rallyweekeinden
Nog met het zand van Almere tussen de kiezen maken de mannen van het MenMRally team zich klaar voor de twee volgende rallies: Vogelsberg en Hulst.
MenMCam Filmpjes Almere
Ook in Almere stond de camera dicht langs de proeven om unieke actiebeelden vast te leggen van Edwin Schilt en van Mark van Eldik.
Veel spectaculaire foto's in Gallery Almere
De foto's van Almere staan in de Galleries. Veel spectakel-foto's van de waterbak en de diverse jumps. Kijk snel in de gallery van Mark en in de gallery van Edwin Schilt.
Strakke overwinning in Emmeloord
Op de eerste proef maakte Mark duidelijk wat zijn plannen waren. Op de volgende proeven hield hij het tempo hoog. Het beloofde een mooie secondenstrijd te worden.  
Filmpje Tank S Rally online
Beleef de Tank S rally van zeer dichtbij de Subaru van Mark en Michel in deze film
Matige start rally seizoen Edwin Schilt
Afgelopen weekeinde werd het startschot gegeven voor het nieuwe rallyseizoen. Tijdens de jaarlijkse opener in Emmeloord, startte Edwin Schilt en Dennis Abrahams in een nieuwe Subaru N14 aan de e Tank S Rally. 
From zeroes to heroes
Mark en Michel werden in 2007 Nederlands kampioen. Beleef de geschiedenis van het team, van de eerste meters tot het kampioen-schap.
 
MenMRally legt sponsors in de watten
22 juni stond het hele arsenaal van MenMRally klaar op vliegveld Niederrhein om de sponsors van het team te verwennen. Lees meer...
 

MenMRally Partners