Robert Vierhout wint eerste Canvasdirect prijsvraag

Deze week is de eerste prijsuitreiking geweest van de MenMRally Canvasdirect prijsvraag. Uit een groot aantal inzendingen is door de jury, onder leiding van Mark van Eldik en Edwin Schilt, de hoofdprijs gekozen. Robert Vierhout was de winnende fotograaf.



Het is een prachtige foto van een drift van Mark op proef Wintelre. De eerste keer kwam Mark op deze plek even in de problemen toen hij bij het aansnijden een paaltje raakte. De tweede keer kwam hij door in een brede drift, die op prachtige wijze door Robert werd vastgelegd. En nu dus door Canvasdirect levensgroot op canvas is afgedrukt.



In het ATM Motorsports hoofdkwartier reikte Mark de prijs uit aan een gelukkige Robert. Ter verhoging van de feestvreugde werd het kunstwerk gesigneerd door Mark en kreeg de gelukkige winnaar een korte rondleiding door de werkplaats waar de MenMRally bolides worden geprepareerd.

Robert: “Het is een hele eer om uit de vele inzendingen als winnaar uit de bus te komen! Ik had van te voren niet verwacht dat de foto zó mooi zou uitkomen op het grote canvasdoek. Hij krijgt zeker een mooi plekje in de kamer! “



Voor de liefhebbers nog even een plaatje van hoe Mark en Michel Robert in actie zagen.

MenMRally en Canvasdirect danken alle fotografen voor hun inzendingen
.

Canvasdirect is een werkmaatschappij van pulsemedia.nl
Voor de volledigheid: Voor meer foto's van Robert, zie
www.robertvierhout.nl


 

MenMRally Partners