Doorstart van het seizoen in Amsterdam

Eenmaal per jaar is de hoofdstad toneel van de Nederlandse rallysport. Waar normaliter tot op het tandvlees wordt gestreden voor de overwinning, staat de Amsterdam rallysprint ook bekend als relatie- en sponsordag. Daarnaast gebruiken veel teams Amsterdam om zich weer op te maken voor de tweede helft van het seizoen. De centrale ligging in het land en de mogelijkheid om op 1 locatie zowel de service te zien, als de auto's op de proef, maakt de Amsterdam Rallysprint een goede gelegenheid om de rallysport van dichtbij te beleven. De sprint wordt verreden op zondag 7 september.



Michel Groenewoud zal dan deze dag dan ook plaats maken voor Rex Wijngaard. Rex zal Mark op deze dag de notes voorlezen. Rex Wijngaard is de man achter LG Nederland, sponsor van Mark en van de sprint in Amsterdam. Mark vertelt: ’Amsterdam is altijd een leuke wedstrijd om te rijden. Hier geldt meer de olympische gedachte van het meedoen en het publiek vermaken, in plaats van het winnen.'

Mark en Rex zullen onder andere tegenstand krijgen van Erik Wevers, die voor deze gelegenheid zijn Skoda Fabia WRC van stal haalt. Ook John Temmink staat met een Fabia WRC aan de start. Samen met de andere 102 deelnemende equipes en hopelijk een mooi nazomers weertje belooft het een mooie rallydag worden in Amsterdam.

Om 11.31 rijdt Mark over het startpodium, hij wordt rond 17.00 uur aan de finish verwacht. Het geheel speelt zich af rondom het Coentunnel Restaurant. Deccaweg 2, 1042 AD Amsterdam. Hier bevindt zich ook de service. De locatie is eenvoudig bereikbaar via A10 afslag 102, stoplichten links en vervolgens eerste weg rechts. U ziet het aan de aflinting waar u moet zijn.



Wij van het MenMRally team ontmoeten u graag in Amsterdam.

Algemene gegevens
Datum: 7 september 2008
internetsite van de rally: amsterdamrallysprint.nl
Tijdschema
Zondag 7 september
11.30 - Start
3x 2 KP’s met een totale lengte van 60Km
17.00 uur Finish
 

MenMRally Partners