Jouw eigen foto van Mark in de gallery?

Deze site brengt jou al het nieuws over Mark en Michel. Daarnaast willen we de beste foto's en filmpjes  tonen. Heb jij een mooie foto of film van Mark, Michel of de Impreza WRC, stuur deze dan naar foto@menmrally.nl

Wie weet zie je jouw eigen meesterwerk binnenkort in de Gallery!

2008: Nederlands Kampioenschap plus Euro Rally Challenge

Goed nieuws voor de liefhebbers van de Nederlandse rallysport: Ook na het behalen van het Nederlands kampioenschap blijven Mark en Michel het Nederlands kampioenschap trouw. Na een aantal Nederlands kampioenen die hun titel niet verdedigden ziet het MenMRally team wel uitdaging in het verdedigen van de titel. Zeker nu een aantal bekende namen de lat nog weer hoger legt en met nog sneller materiaal aan de start zal verschijnen: Nederlands Kampioen van 2005 Erik Wevers en Rene Kuipers hebben bij Ford de WRC kampioen van 2006 en 2007 besteld. Ook bij de familie van Merksteijn staat een 2e Ford Focus in bestelling. Maar ook met de Subaru WRC S12 heeft Kuipers in Hengelo al laten zien dat hij een serieuze kanshebber is. Maar ook de Skoda's hebben vorig jaar laten zien potente wapens te zijn in handen van onder andere Kleinjan. De wapenwedloop die Mark en Michel begin 2006 op gang brachten komt in 2008 tot een nieuw hoogtepunt!



Omdat afwisseling van spijs doet eten, kijkt het MenMRally team ook over de grenzen voor uitdagende evenementen. Samen met onder andere Erik Wevers nam Mark het initiatief voor een nieuw rally kampioenschap, de Euro Rally Challenge. Deze cup bestaat uit 6 zeer verschillende en uitdagende evenementen in Nederland, Belgie en Duitsland. De Nederlandse rallies rondom Emmeloord en Hellendoorn maken onderdeel uit van de kalender. Eerste Belgische evenement op de kalender is de vlaamse Sezoens rally, vlak over de grens bij Eindhoven en berucht vanwege de onverharde stukken op Maaskiezel. Daarnaast staat de listige Condroz Rally in Wallonie op het programma. In Duitsland is het de Vogelsberg rally en de volledig onverharde Lausitz Rally in voormalig Oost Duitsland.



De combinatie van het Nederlands kampioenschap en de Euro Rally Challenge vormt de kern van het MenMRally programma voor 2008. Indien de werkzaamheden het toelaten, wordt mogelijk ook in een of meer WK evenementen gestart. Via deze website houden we u op de hoogte indien er meer duidelijkheid is.

Elmar Metaalbewerking