MenMRally legt sponsors in de watten!

22 juni was het feest voor het MenMRally team. Het hele arsenaal van MenMRally stond klaar op vliegveld Niederrhein om de sponsors van het team te verwennen. Zij konden de Subaru Impreza WRC van dichtbij bekijken en er bovenop staan terwijl de auto optimaal afgesteld werd voor de tweede helft van het seizoen.

Maar naast kijken konden de genodigden zich ook te buiten gaan aan diverse andere rally activiteiten. Buiten stonden Mitsubishi Evo8's klaar, om onder begeleiding van een ervaren instructeur de eerste stappen op het rallyvlak te zetten. Op een kort baantje kon geprobeerd worden of men aanleg had om de rally wagens te temmen.

Naast de rally Evo's stond een aantal crosskarts klaar. Hierin werd gestreden op een uitdagend baantje wat grotendeels uit zanderige ondergrond bestond. Dat de baanrand regelmatig als springschans gebruikt werd verhoogde de feestvreugde alleen maar. De stralende gezichten waren het bewijs!

Dat buiten de activiteiten ook de catering top geregeld was spreekt voor zich. En als toetje mocht een aantal geluksvogels naast Mark plaatsnemen in de Impreza WRC voor een paar rondjes over het oefencircuit.

Ps. Naast de sponsors was ook ruimte ingeruimd voor de personeelsdag van Normteq. Ook zij hadden een dag om nooit te vergeten!

Foto's: Maurice van der Sterren, Dirk van de Streek, Martijn Schouten 

MenMRally Partners